!
!

Slimline pen "red, white and blue"

Handgemaakte slimline pen met drievoudige lijn
De basis van deze slimline pen is van esdoorn met een mooie tijgerstreep. Op ingenieuze wijze zijn daar drie fineerlaagjes ingelegd teweten: padoek, esdoorn en mahonie. Mahonie is normaal bruin, maar door de gekozen combinatie wil het oog dit zien als "blauw"!  Je ervaart de lijnen als rood, wit, blauw. De Nederlandse vlag dus. De hardware is 24 karaat verguld.

Slimline pen "green tiger"

Handgemaakte slimline pen van stained maple
Een rechte slimline pen van esdoorn. Door de pen te kleuren met waterbeits groen ontstaat een prachtig groen goudachtig geel model. Mervergulde hardware wordt het een hele chique pen. Er is ook een vulpen van hetzelfde materiaal en is ook als setje te koop. Informeer naar een een gunstige setprijs.

Slimline pen "blue tiger"

Handgemaakte slimline pen van blue stained maple
Een heel bijzondere slimline pen van esdoorn met tijgerstreep. Deze is blauw gebeitst waardoor de tijgerstreep nog veel mooier uitkomt. De hardware is satin chrome. Een beauty van een handgemaakte pen.

Slimline deluxe "corian granito"

Handgemaakte slimline pen van corian met chrome hardware

Een prachtige corian pen in donker graniet met een hardware van glimmend chroom. De pen heeft een nieuwe vorm en loopt aan de bovenkant wat breder uit. Zo ontstaat een betere ruimt voor de clip die met een bolletje is uitgerust. Onder de fot ziet u nog meer afbeeldingen.

Slimline pen deluxe "beuken met slaap"

Handgemaakte deluxe slimline pen beuken met slaap
Deze deluxe slimline pen van beuken heeft een schimmeltje dat een prachtige tekening geeft in het hout.Deze pen heeft chrome hardware en de nieuwe vormgeving gekregen met de breder uitloop aan de clip kant. Een mooie natuurlijke pen met een natuurlijke afwerking met friction polish!

Slimline pen deluxe "combi"

Deluxe handgemaakte slimline pen met purperhart en beuken

Een combinatie van tropisch purpleheart en spalted beech uit Nederland. Een pen van verbroedering tussen noord en zuid. De pen heeft dark chrome gunmetal hardware en een natuurlijke finish van friction polish!

 

Slimline pen "jeans solo"

Een handgedraaide slimlinpen van spijkerstof Helaas, deze is verkocht en wordt niet meer gemaakt
Deze slimlinpen is gemaakt van gerecyclede spijkerstof en heeft een hardware van matchrome. Het draaien van dit materiaal is erg lastig en zal niet meer worden gemaakt. Op = op dus. Dan heb je een werkelijk unieke pen die veel stof zal doen opwaaien. Detailfoto's zitten onder deze foto.

Slimlinepen "blue jeans"

Een prachtige pennenset van jeansstof.
Deze prachtige set van balpen en vulpotlood is gemaakt van gerecyclede spijkerstof. Middels een speciaal procedé hebben we deze stof weten te verharden tot een compacte massa is die te draaien is. Dat draaien gaat erg lastig, daarom is dit meteen de enige set die gemaakt is. Vostrekt uniek. Kijk vooral naar de andere foto's.  De set wordt geleverd in een luxe pennendoos.

Slimline pen "padoek gold"

Handgemaakte slimlinepen van padoek met goud
Deze handgedraaide slimline pen is gemaakt van de harde houtsoort padoek en heeft een natuurlijke schellak afwerking. De kleur van padoek is aanvankelijk oranje, maar wordt donkerder bruin onder invloed van zonlicht. Detailopnames vindt u onder de foto.

Slimline pen "padoek chrome"

Een handgemaakte slimline pen van padoek met chrome
Deze handgedraaide slimline pen is gemaakt van de harde houtsoort padoek en heeft een natuurlijke schellak afwerking. De kleur van padoek is aanvankelijk oranje, maar wordt donkerder bruin onder invloed van zonlicht. Detailopnames vindt u onder de foto. De hardware is glimmend chrome.